Tanken med Riks-SMASKs Instagramkonto är att visa upp alla underbara medlemsföreningar och ge er en inblick i vad alla orkestrar och baletter pysslar med.
Ni får en vecka var, då ni får lägga upp bilder. Det behöver inte vara bilder som tas just under den veckan, utan det kan vara ett hopplock på roliga bilder från åren. Tanken är att vi vill se allt roligt ni gör i just er förening!

Under veckan får föreningen skicka bild+bildtext till den sittande generalsekreteraren för regionen, som i sin tur lägger upp det på kontot.
(Generalsekreterare för din region hittar du här).
Ni får såklart lägga upp det antal bilder ni vill under er vecka, men tänk på att detta är en perfekt chans att visa upp sig lite extra för resten av studentorkester-Sverige, så the more the merrier!

Här ser du Riks-SMASKs Instagramkonto:www.instagram.com/rikssmask/

Schema 2018 - när föreningarna får publicera:
Schema 2018

Länk till pdf-fil med schemat