Alexandra "Balex" Eklund

Kassör

Pernilla de-Wall Larsson

Skicka ett mail

Pernilla är en glad dansande tjej i baletten Blåsyran som hon dansat med sedan 2011. Hon hade posten Controller i SOF kommittén 2015.

Generalsekreterare Göteborg

Martin "Tabell" Tabell

Hemorkester: Chalmers Barockensemble

Skicka ett mail

Tabell är från Göteborg och spelar allt.

Generalsekreterare Stockholm

Karin "MammaQ" Nilsson

Hemorkester: Promenadorquestern och Paletten

Skicka ett mail

Saxofonist i PromenadorQuestern på Kungliga Tekniska Högskolan. Tidigare medlem i Karolinska Institutets glittriga orkester Blåslaget samt i Stockholms universitets största, bästa, vackraste och enda studentorkester Kårsdraget. Sedan hösten 2016 ordförande i Stockholms Musicerande Akademiska Samarbetande Kårorkestrar (SMASK) vilket är Stockholms studentorkestrars samarbetsorgan.

Generalsekreterare Övriga Sverige

Josefin "Janne" Ringenson

070-267 70 92

Jag är en glad trumpetare som har spelat i LiThe Blås sedan 2012. Utöver mitt musikintresse gillar jag friluftsliv och öl, samt vin och långa månskenspromenader såklart. Under universitetstiden har jag insett hur kul det är att vara nördig, så vi kan väl lägga till datorer och matte på intresselistan.

Generalsekreterare Södra Sverige

#436 Jesper ""Jazzporr"" Sjöström Strobel

Hemorkester: Academimusiccorpset Bleckhornen

Generalsekreterare Uppsala

Frida Nilsson

Hemorkester: Glasblåsarna

Skicka ett mail

Är en glad tjej på tjugofyra jordsnurr som spelar saxofon i medicinarnas storband Glansbandet, och är Kapellmästare för Glasblåsarna. Spelade tidigare i den fina blekrosa orkestern Kruthornen. Är sedan ht15 ordförande för Orkesterkonventet, vilket är nationernas samarbetsorgan för orkestrar. Vid min högra sida finns sekreterare Elin Vegelin Jakobsson (tidigare Riks-SMASK ordf), och vice ordf Henrik Storfors.

Webbmaster

Hedvig "Semlan" Sack

Hemorkester: Glasblåsarna

Banérgatan 73
Stockholm

Hallå! Det är jag som är klarinettisten (korrekt, den enda klarrikixen) i Smålands Nations Glasblåsarlag, aka Glasblåsarna, i Uppsala. Är just nu tjänstledig från Stockholms Universitets Studentorkester Kårsdraget, där jag har varit med sen 2010.